Zó werkt Banenruil.nl.
Banenruil in
vier stappen.
Elke dag staan veel mensen in de file op de weg naar hun werk. En dat terwijl er zeker zoveel mensen de andere kant op reizen. Het resultaat? Veel reistijd die zij veel beter kunnen besteden. Banenruil.nl biedt de oplossing. Door van baan te ruilen fietsen zij voortaan naar hun werk in de buurt. Zo zorgen zij voor minder uitstoot. En houden zij meer tijd over voor dingen die ze echt leuk vinden.
Stap 1
Inschrijven.
Stap 2
Intake.
Stap 3
Proefperiode.
Stap 4
Resultaat.
Stap 1: Inschrijven

Inschrijven is gratis en verplicht tot niets!

We gaan vertrouwelijk om met jouw informatie, en je kunt zelf kiezen hoe anoniem je wilt zijn.

Per onderdeel binnen je profiel kun je aangeven wat anderen mogen zien. Wil je weten welke banen er voor jou zijn? Doe dan de Quickscan.

Registreren
Ik ga akkoord met de voorwaarden
Stap 2: Intake

Je aanvraag voor een intake zet een offline kennismaking in gang. Omdat dit natuurlijk praktische vragen oplevert, stelt Banenruil.nl een HR adviseur beschikbaar om bij jullie eerste ontmoeting aanwezig te zijn. Je kunt ook de gegevens opvragen via de “Do It Yourself” optie. Na de intake nodigen wij jullie werkgevers uit voor een kennismaking met hun nieuwe potentiële werknemers. Als je twijfelt of je werkgever hier voor open staat, kun je een anonieme werkgeverscheck laten doen.

Stap 3: Proefperiode

Als beide werkgevers instemmen met jullie Banenruil, heb je de optie om drie tot zes weken te ‘proefruilen’.

Zo krijg je een duidelijk beeld van je nieuwe baan in de buurt. En merk je niet alleen direct hoeveel vrije tijd dat oplevert, maar ook of je nieuwe werkplek en collega’s wel bij je passen.

Stap 4: Resultaat

Is iedereen tevreden? Dan staat niets een definitieve ruil nog in de weg! Zelfs het afstemmen van je nieuwe arbeidsvoorwaarden niet; want die neemt Banenruil.nl graag voor haar rekening. Zo weet je zeker dat alles tot in de kleine lettertjes geregeld is.

Ook ruilen?

Inschrijven is geheel gratis.
Je krijgt 25 credits cadeau!
Schrijf je snel in en maak ook nog eens kans
op de originele Banenruilfiets!

registreer.

Meer weten?

Op de F.A.Q. pagina vind je een meer gedetailleerde uitleg over het ruilproces.
Daarnaast kun je daar informatie
vinden over privacy.

bekijk de F.A.Q. pagina.